Kleding

BMW Motorkleding

MotoPort Wormerveer biedt veel meer dan alleen fascinerende motorfietsen. Bij ons vindt u de passende BMW motorkleding. Want u wilt naast veilig rijden er natuurlijk ook nog eens goed uit zien. De BMW Rider Equipment collectie legt voortdurend nieuwe maatstaven aan op het gebied van functionele motorkleding. Deze bestaat uit de BMW Motorrad Ride en Style collection en bieden u alles wat u nodig heeft, zowel voor op als naast de motorfiets. De Ride Collection biedt de meest veilige en functionele materialen, voor toerrijders, terreinrijders, op het circuit of in de stad. De BMW Motorrad Style Collection houdt de BMW Motorrad legende levend. Ook zonder motor. Het toont de persoonlijkheid, verbondenheid met BMW Motorrad en weerspiegelt alle facetten van het merk.

Volledige kledinglijn

Er is een volwaardige BMW kledinglijn met onderkleding, thermokleding en regenkleding. Daarnaast is er de Basics lijn met een ruime keuze aan vesten, T- shirts en praktische accessoires. U vindt dus altijd passende BMW motorkleding bij uw motorfiets. Binnen de collecties vindt u naast kleding, verschillende types hoogwaardige helmen, laarzen en handschoenen.

Vragen over uw motorkleding

Bij uw motoruitrusting komt u al snel op vragen als: kan het materiaal tegen een stootje? Ademt de kleding? Zijn de protectoren exact op uw lengte af te stellen? En daar komt heel wat bij kijken. Wilt u graag meer weten of advies op maat, neem dan contact met ons op. Wij helpen u ook graag verder in onze winkel.